Tunella

Bunicul nostru "Min" si apoi Livio, tatal nostru au inceput istoria a ceea ce este astazi Tunella, detinuta de Massimo si Marco Zorzettig. Cei doi, impreuna cu mama lor Gabriella sunt acum reprezentantii traditiei familiei lor, cu peste 50 de ani de istorie. Tunella este exemplul primordial al unei realitati in care sensul prezentului se imbina cu memoria trecutului, impreuna cu o puternica incercare de a experimenta respectand cele mai bune traditii ale Friuli Colli Orientali: un viitor construit pe prezent, zi de zi. 

Compania noastra a fost numita Tunella din 2002: noul nume care l-a inlocuit pe cel anterior - Livio Zorzettig - este un toponim care indica o ferma si un deal situat in apropierea podgoriei, printre pajisti si vii inconjurate de peisajul bland al Colli Orientali. 

Desi Tunella are o istorie puternica, nu am pierdut niciodata din vedere atentia minutioasa care caracterizeaza munca fiecarui viticultor. Nu este o coincidenta ca filosofia noastra este "Do little to do better", astfel putem produce un vin de cea mai buna calitate, absolut unic si personal.