Cantine Antigori

        Cantine Antigori are sediul central in centrul localitatii Sanluri, dar podgoria este situata in Capoterra, in localitatea Su Spantu. In Sardinia, "Spantu" inseamna minune, iar acest lucru se resimte atunci cand admiri locul in care sunt plantate podgoriile Antigori. 

        Podgoria prospera cu avantajele marii, protejata in nord-vest de muntii care creeaza o bariera mistrala. Aceasta a fost plantata in 2008 si a fost proiectata cu sfatul lui Tachis, unul dintre pionierii viticulturii italiene. Tachis a considerat ca este cel mai bine sa creeze un amestec care sa se potriveasca naturii terroir-ului: este format din aproximativ 10% Bovale, 10% Cabernet Sauvignon si 80% Carignano. 

        Un microclimat de exceptie, datorita prezentei marii si actiunii sale atenuatoare care ajuta planta sa creasca si sa se maturizeze fara curenti de aer rece si schimbari de temperatura. Strugurii ating astfel varful de maturare si concentratia maxima de zaharuri, garantand gustul rotund caracteristic vinului.

        Imensa padure de stejari in care este cufundata podgoria, confera vinului notele sale caracteristice si parfumuri exceptionale. Esentele de pluta, arbust si mai ales de morcovi inconjoara strugurii marcand un postgust senzational.